Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt

tankar, reflektioner och lite idéer

Dagisentreprenör - nu kör vi!

AllmäntSkapad av Janne Holmbom 18 apr, 2012 20:26:20

Barnstuga, dagis eller förskola. Kärt barn har haft många namn. Och på tal om namn gästas FREDAGSFRALLAN denna vecka av Sanna Martinsson som driver Sannas familjedaghem. Det första enskilda familjedaghemmet i Tranås. Vi kommer säkert prat om hur man kommer på idén med att starta verksamhet. Och hur livet som företagare är. Kanske också om varför hon flyttade till Tranås. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat. Att vi ska prata är ett som är säkert i varje fall. Det ryktas att Sanna kanske till och med är mer pratglad än programledarn själv. Vi får väl se.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg. FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 - 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 - 11.

Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 20 april.

Om du inte kan ratta in Hitz-FM på din vanliga radio
kan du lyssna live här»


PS DU har väl inte missat att FREDAGSFRALLAN finns på Facebook oxå. GILLA FREDAGSFRALLAN och önska musik till programmet DS

  • Kommentarer(0)//blogg.linnefors.se/#post193