Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt

tankar, reflektioner och lite idéer

Kölhalning i FREDAGSFRALLAN

AllmäntSkapad av Janne Holmbom 09 maj, 2012 20:18:27

Den här sommaren kommer rövare och troll att formligen invadera Tranås gator och torg och sällan har så många pirater seglat på sjön Sommens vågor. Och du är inbjuden. Men redan nu på fredag gästas FREDAGSFRALLAN av både rövare och troll anförda av Caisa Björndal, destinationsutvecklare på Tranås United som jobbar med att bygga Destination Sommenbygd. Vi fyller morgonen med kommande sjörövarturer på Boxholm II och Trollspel vid Trollstenen. Hör hur unga skådespelare och musiker kommer att skapa upplevelser som ingen med barnasinnet i behåll får missa. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg. FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 - 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 - 11.

Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 11 maj.

Om du inte kan ratta in Hitz-FM på din vanliga radio
kan du lyssna live här»


PS DU har väl inte missat att FREDAGSFRALLAN finns på Facebook oxå. GILLA FREDAGSFRALLAN och önska musik till programmet DS

  • Kommentarer(0)//blogg.linnefors.se/#post198