Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt

tankar, reflektioner och lite idéer

Blues i FREDAGSFRALLAN

AllmäntSkapad av Janne Holmbom 23 maj, 2012 21:32:38

Nu är det nästan bara en vecka kvar till Tranås Jazz & Bluesfestival den 2 juni. Med storheter som Louise Hoffsten och Claes Janson på scenen lär det bli tunggung. Men redan nu fyller vi FREDAGSFRALLANs studio med två av de som arbetar med arrangemanget. Mats Axfors och Sören Hjalmar är veckans gäster. Det blir säkert prat om Bluesen's innersta väsen och Jazzen's hjärta. Och om hur en festival blir till. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg. FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 - 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 - 11.

Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 25 maj.

Om du inte kan ratta in Hitz-FM på din vanliga radio
kan du lyssna live här»


PS DU har väl inte missat att FREDAGSFRALLAN finns på Facebook oxå. GILLA FREDAGSFRALLAN och önska musik till programmet DS

  • Kommentarer(0)//blogg.linnefors.se/#post199