Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt

tankar, reflektioner och lite idéer

FREDAGSFRALLAN - Inför Idrottsgalan

AllmäntSkapad av Janne Holmbom 08 aug, 2012 19:46:05

Sportigt värre blir det i veckans FREDAGSFRALLAN. Möt Beatrice Edler och Elin Karlsson från Child Aid Products Sweden AB som ligger bakom satsningen på Tranås Idrottsgala. En gala som kommer att gå av stapeln den 26 oktober. Vi pratar om varför Tranås behöver en Idrottsgala? Vilka som kommer att hyllas, om SMS-röstningar och härlig underhållning. Allt för att fira idrotten i Tranås. Säkert en hel del prat om nyföretagande också. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg. FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 - 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 - 11.

Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 10 augusti.

Om du inte kan ratta in Hitz-FM på din vanliga radio
kan du lyssna live här»


PS DU har väl inte missat att FREDAGSFRALLAN finns på Facebook oxå. GILLA FREDAGSFRALLAN och önska musik till programmet DS

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.