Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt

tankar, reflektioner och lite idéer

Du vet att du är från Tranås om du...

AllmäntSkapad av Janne Holmbom 23 aug, 2012 11:43:35

Den här veckan uppmärksammar vi ett socialt fenomen i FREDAGSFRALLAN. Facebook-gruppen Du vet att du är från Tranås om du... har mer än 2800 gilla-makeringar i skrivande stund. Och senare idag kallas det till möte för att se hur man också kan mötas i den riktiga världen. Tillsammans med Björn Forsell utforskar vi vad det här egentligen är och vad som är på gång. Vi ringer runt och lyssnar av. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg. FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 - 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 - 11.

Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 24 augusti.

Om du inte kan ratta in Hitz-FM på din vanliga radio
kan du lyssna live här»


PS DU har väl inte missat att FREDAGSFRALLAN finns på Facebook oxå. GILLA FREDAGSFRALLAN och önska musik till programmet DS

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.