Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt

tankar, reflektioner och lite idéer

Äntligen lite stil i FREDAGSFRALLAN

AllmäntSkapad av Janne Holmbom 06 sep, 2012 04:25:29

Den här veckan inreder vi om hela FREDAGSFRALLAN. Gäst i studion är inredningskonsult Malin Wennberg. Malin kommer frrån en familj där man i fem generationer har designat producerat och sålt möbler. Det kommer säkert bli en hel del om inredningstrender, om vad jobbet som inredningskonsult innebär. Vad som är fult och vad som är extra vackert. Vilka som är årets färger och så försöker också vi ta reda på om att allt måste vara vitmålat fortfarande gäller som stilregel. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg. FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 - 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 - 11.

Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 7 september.

Om du inte kan ratta in Hitz-FM på din vanliga radio
kan du lyssna live här»


PS DU har väl inte missat att FREDAGSFRALLAN finns på Facebook oxå. GILLA FREDAGSFRALLAN och önska musik till programmet DS

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.