Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt - Reflektioner och skakningar

Utsikt

tankar, reflektioner och lite idéer

Nyföretagande i FREDAGSFRALLAN

AllmäntSkapad av Janne Holmbom 12 sep, 2012 17:54:26

Den här veckan har nyföretagande en given plats in FREDAGSFRALLAN. Gäst i studion är Växtverkets nya affärscoach Lillemor Lundgren. Hon må vara ny på jobbet på Tranås United men företagande och nyföretagande har hon arbetat med i stora delar av sitt liv. Det blir prat om nyföretagande, inkubatorverksamhet, inspiration och coachning. Om känslan av att få idéer att lyfta och villkoren för företagare. Eller så blir det som vanligt snack om något helt annat.

FREDAGSFRALLAN är en morgontidig radiotalkshow i Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med Janne Holmbom som programledare. Med bl.a. spännande gäster, upptåg och bra musik skapar vi en bättre värld redan innan åttahugget. Vi fyller helt enkelt din morgon med bra pålägg och ger dig förutsättningarna för en perfekt fredag och början på en go helg. FREDAGSFRALLAN sänds fredagar kl 07 - 08 på Radio Hitz-FM 97,8 Sommenbygd med repris söndag kl 10 - 11.

Så ställ klockan på 7 så att du inte missar veckans sändning nu på fredag den 14 september.

Om du inte kan ratta in Hitz-FM på din vanliga radio
kan du lyssna live här»


PS DU har väl inte missat att FREDAGSFRALLAN finns på Facebook oxå. GILLA FREDAGSFRALLAN och önska musik till programmet DS

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.